lördag 24 november 2012

Allt på en och samma gång

När jag kommer igång med något stick/virkprojekt resulterar det oftast i att mitt huvud fylls med idéer om vad jag kunde göra. Slutresultatet är allt som oftast att jag gör en hel del projekt på en och samma gång och som om inte det vore nog gör jag nästan alltid minst två helt andra saker också samtidigt...

Just nu ligger det lejongula, röda, vita, blåa, turkosa, gråa och rosa garn i min korg och jag använder max två färger i varje projekt just nu. Det blir tomteluvor, sockor, vantar och halsdukar, you name it!




Helst sku jag sitta inne i min lägenhet hela tiden och pyssla och sticka men nu när jag en gång är hemma i Vasa så måste jag nog socialisera mig lite också. Och roligt har det minsann varit, i tisdags var jag  till exempel på sportsitz och såg ut så här: 

På tisdag eller onsdag åker jag tillbaka ner mot Åbo och Amorella efter nästan 4 veckors paus. Ska bli kul att få jobba lite igen och denna gång dessutom lära mig en hel del nytt! (vet inte ännu om jag ska åka på tisdag så jag hinner göra lite julshopping i Åbo innan jag ska ombord på båten, det återstår att se)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar